Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Kuva: yle uutiset

Kun tarkemmin tarkastelee, niin vaalien äänestysero äänissä SDP sekä Perussuomalisilla on hyvin niukka, ero kokonaisäänissä laskettuna. Hallitusneuvottelut ovat seuraavaksi ja ne näyttävät minkälainen tuleva hallitus tulee olemaan. Hallitus tulisi saada kokoon noin toukokuussa.

Tulevalta halliukselta odotetaan varmasti työllisyys- sekä opetusparannuksia, myös vanhusten sekä työkykyisten tukemista.

Hallituksella on paljon työtä tällä tulevalla hallituskaudella, tekeminen lisääntyy myös EU-Puheenjohtajakauden aikaan suomen osalta.

Nykypäivän vaalit ovat menneet hyvin paljolti henkilövaaleiksi, mutta puolueilla on edelleen paikkansa, vaikka se ei näykkään samalla tavalla kuin esim. vielä 50 vuotta sitten. Puolueilla on edelleen merkityksensä, vaikka se ei näy samalla tavalla kuin ennen. Puolueet myös joutuvat muovautumaan maailman muuttuessa, sillä niin ne pysyvät ajan hengessä mukana.

Seuraavat vaalit ovatkin EU-vaalit toukokuussa, niitä odotetaan monessa paikkaa jo innolla. EU-vaaleilla on paljon merkitystä unionimaiden yhteisille päämäärille, sekä kehitykselle. Kehitys vaikuttaa EU-tasolla, ja esim. EU-rahoitukset tai -investoinnit ovat osa sitä.

Suomessa olisi monen mielestä hyvä saada työllisyys 75% ja sitä eteenpäin 80%. Se olisi hyvä kestävyysvajeen estämiseksi ja sillä on suuri vaikutus suomen talouteen, sekä mahdollisuuksiin kehittää suomen moniosaamista myös ottaen huomioon suomen tarpeet. Suomessa olisi myös hyvä saada mahdollisimman hyväksi vanhustenhoito ja lastenhoito. Myös koulutusta tulisi parantaa ja opintopaikkoja lisätä toisen ja kolmannen asteen opinnoissa.

Suomen talouteen vaikuttaa hyvin suuresti yrittäjyys, sillä työpaikat määrittävät hyvinvointia sekä PKT:a.

Nuorison syrjäytymistä tulee estää ajatellen tulevaisuutta, koska se vaikuttaa talouteenkin. Myös koulutuspuolella tullaan luomaan uusia työpaikkoja, koska työmaailma uusiutuu, sekä kehittyy maailman kehittyessä.

Itseäni lastenhuolto huolestuttaa usein, sillä tarha- ja hoitopaikkoja tulee olla riittävästi, myös päiväkoteja tulee olla saatavilla, koska lapsilla tulee olla riittävät puitteet päivähoitoon ympäri suomea.

- Jani-Tapio Laaksonen -

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa