Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Meillä oli n. kuukausi sitten vieraana uudessa toimistossamme nuori poppari Samuel Daayata. Vaikka tekniikka ei sinä päivänä halunnut oikein toimia, onnistui haastattelu kuitenkin hyvin. Tällä kertaa päästimme myös Samuelin fanitkin kysymään kysymyksiä, joita he olivat lähettäneet toimituksen Instagramin Directiin. Mitä mieltä olitte? Pitäisikö artistien faneja päästä myös kysymään mielitietyltä artistiltaan kysymyksiä jatkossakin enemmän?

Tessa: Valvotko mielelläsi myöhään?

Samuel: Joskus joo, valitettavasti.


Tessa: Monelta heräsit tänään?

Samuel: Kahdeksalta. (aamulla)


Tessa: Mikä on kauneinta, mitä sulle on sanottu?

Samuel: Mä oon hauska ja mukava tyyppi.


Tessa: Mitä kappaletta tällä hetkellä hypetät?

Samuel: Isac Elliotin uusinta kappaletta: Rich & famous

Tessa: Samuel_fan kysyy: Miksi juuri popmusiikki?

Samuel: Mielestäni tällä hetkellä hottia musassa on poppi ja päätin lähteä seuraamaan sitä. ("I just decided to go with it")

 

Tessa: Mikä sai sut aloittamaan oman musan tekemisen?

Samuel: Kun olen nähnyt kaikki nämä artistit, esimerkiksi Isac, kun hän on päässyt esiintymään ja hänellä on faneja, jotka laulavat hänen biisejään, niin se oli yksi mun unelma tehdä oma biisi ja saada muut laulamaan sen mukana. Sain tehdä oman biisin ja nyt se on Spotifyssa. Monet tietävät sen ja osaavat laulaa sitä.

 

Tessa: Miten opit soittamaan pianoa ja kitaraa?

Samuel: Kitaransoiton aloitin seiskalla, eli noin 2 vuotta sitten. Menin yhdelle musiikin tunnille. Silloin en osannut vielä soittaa, enkä ollut kiinnostunut kitaran soitosta, mutta musiikinopettaja oli pistänyt kaikki soittamaan kitaraa ja heti sen päivän jälkeen menin kotiin ja otin äitini kitaran, pistin Youtubeen: "How to play guitar tutorial" ja sen päivän jälkeen en ole ikinä lopettanut soittamasta.

 

Tessa: Meinaatko ottaa pianon ja kitaran keikoille mukaan?

Samuel: Of Course, Of Course.

Tuossa oli pientä sneak peakkii haastattelusta. Loput haastattelusta voit käydä kuuntelemassa SoundCloudista parin viikon kuluttua. Lopuksi tähän vielä kiitokset Iljalle, joka editoi haastattelun ja muutti vielä sen puheesta tekstiksi.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa