Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

I Love Me – tapahtuma on hyvinvointiin ja kosmetiikkaan keskittyvä vuosittainen tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, joka on tullut lähivuosina vielä suurempaan suosioon. Tänä vuonna I Love Me – Messut järjestettiin 19.-21.10.2018. Tänä vuonna tapahtuma tavoitti myös huimat 56 000 kävijää, joka on yli nelinkertainen määrä, mitä Hartwall Areenalle porukkaa mahtuu.

Minkälainen tapahtuma sitten oli? Ennen lähtöäni Helsingin Messukeskukseen monet itseäni vanhemmat sanoivat, että I Love Me on tarkoitettu lähinnä keski-ikäisille naisille ja, että tulisin luultavasti tylsistymään siellä. No, tämä ei tietenkään pitänyt paikkansa, sillä paikan päällä oli vierailijoita monista ikäryhmistä ja myös miehet olivat löytäneet paikan päälle. Niin kuin on sanottu nykyään ei hyvinvointi ja kauneus kuulu vain yhdelle ihmisryhmälle.

Ajattelin, että jos saavun paikan päälle tapahtuman viimeisenä päivänä ja vielä pari tuntia enne sulkemisaikoja, ehtisin nopeasti ja hyvin kiertää tapahtuman kaikki pisteet, sillä ihmispaljoutta ei olisi kovin paljoa. Mutta tämä oli selkeästi aloittelijan virhe, sillä vaikka toteutin suunnitelmani oli porukkaa hyvin paljon ja ikävä kyllä en hyvistä suunnitustaidoistani huolimatta löytänyt paikkoja tai pisteitä, joissa olisin halunnut käydä. Mistä annankin ensimmäisen risuni, siitä ettei tapahtumakartta ollut selkeä ja tiettyjä toimipisteitä oli hankala löytää

I Love Me – messuilla oli hyvä ja yhteisöllinen henki. Myyjät neuvoivat hyvin ja opin uusia asioita niin kuin mm. Minulla on huono näkö ja minun kannattaisi käydä näöntarkastuksessa, akne ei lähde usein pelkän lääkityksen avulla vaan myös tietyt ruuat vaikuttavat ihonepäpuhtauksiin ja kannattaa pestä useammin meikkisiveltimet.

Haluan erityisesti mainita Herotreenin toimipisteen, jossa oli aivan loistava meininki. He jakoivat vuoden treenilahjakortteja, juomapulloja, urheiluvaatteita ja jne. He soittivat musiikkia ja pitivät hyvää meininkiä yllä, jota on jopa hankala kuvailla vaan se pitää kokea. Itse sain otettua kopin väkijoukkoon heitetyn juomapullon (ja uskokaa siitä pullosta oli kova taistelu), jota käytän vieläkin urheilusuoritusten yhteydessä (joita tulee tehtyä nykyään hyvin vähän).

Neuvoisin jokaista, joka suunnittelee tulevansa seuraavana vuonna käymään kyseisellä messulla, että ostakaa lippunne verkosta älkääkä paikanpäältä, sillä jonot ovat päätä huimaavat. Ottakaa myös vettä mukaan, sillä paikan päälle on tulossa hyvin paljon ihmisiä ja lämpöasteet ovat korkeat. Ottakaa paljon käteistä mukaan, koska messutarjoukset eivät ole päätä huimaavat ja muistakaa olla maltillisia sekä kohteliaita, kun kyseessä on suuri ihmisjoukko yhdessä tilassa.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa