Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Netflix

Pretty Little Liars

️ Intro musa

️ Juoni

Näyttelijät

️ Editio

Syvennys: Intro musiikki pääsi mukaan tähditykseen, koska se vain on niin hyvä ja sopii loistavasti sarjan tarinaan. Juonelle annoin vain yhden tähden huonosta käsikirjoituksesta. Minun mielestäni on liika jos 7 kauden aikana puidaan samaa arvoitusta uusineen ongelmineen.

 

Kosmetiikka

Fanta - huulirasva

️Sävy

️Riitävyys

️Hinta

️Kosteutus

Syvennys: Tämä huulirasva on vahinko löytö, joka osoittautui yhdeksi parhaimmaksi vahinko löydöksi. (Löysin tämän huulirasvan siis muuttolaatikostani.) Siinä ei ole lainkaan sävyä, mutta se ei myös jää kiiltelemään huulille. Yksi puikko riittää pitkäksi aikaan ja hinta laatu suhde on hyvä. Kosteutta hyvin, mutta saattaa aiheuttaa liikaa käytettynä rohtuneisuutta huuliin.

 

Sovellukset

Guitar Tuna

⭐⭐Helppokäyttöisyys

️ Toimivuus

Rajoiteita

️Ulkonäkö

Syvennys: Tämä sovellus on tarkoitettu kitaran, viulun, basson yms. viritykseen. Guitar Tuna on todella helppokäyttöinen ja jo sovelluksen ladattua appiin tulee ohjeita käyttöön ja perus englannilla pääsee hyvin perille. Toimii hyvin. Ei ole minun käsissäni vielä yhtään kertaakaan buginut tai ollut hankala. Tämän lisäksi on myös Guitar Tunessa harjoituspelejä, jotka toimivat erittäin hyvin. Rajoitteita tässäkin on, sillä jos haluaa päästä käyttämään sovelluksen kaikkia hienoja ominaisuuksia, täytyy siitä maksaa. Komeutta ja hyvin suunniteltuja yksityiskohtia on Guitar Tunessa paljon, jotka lisäävät positiivisesti yksinkertaisuutta. Olen tosin vasta tutustunut tähän sovellukseen, joten ehkä tämä kaikki on pelkkää alkuhuumaa.

 

Musiikki

Sweeterner - Ariana Grande

️Sanat

️Erilaisuus

⭐⭐Albumin ulkonäkö

Kiinnostuksen pysyminen

Syvennys: Tämä albumi tuli juuri vähän aika sitten ulos maailman kuunneltavaksi. En ole suuri Ariana Granden fani, mutta tässä albumissa on sitä jotain. En osaa vieläkään sanoa, miksi pidin siitä, mutta kokonaisuus toimii. Sanat ovat hyvät suurimmassa osassa biiseiseissä. Erilaisuus pisteitä sai albumi sanoista ja melodiasta (toki paria biisiä lukuunottamatta). Albumin ulkonäkö sai kaikkein eniten pisteitä, koska se oli omalla tavallansa nätti ja erikoinen, muttei niin normista poikkeavaa, joka oikeastaan kuvaa biisejä hyvin. Valitettavasti vähiten tähtiä sai kiinnostuksen pysyminen albumin soittolistassa, sillä biisit olivat hyviä, muttei kovan luukutuksen arvoisia.

 

Osa teistä on varmasti huomannut minun kirjoitustyyliäni, sillä se vaihtuu koko ajan, mutta ei hätään asia johtuu vain siitä, että etsin omaa tyyliäni tehdä ja luoda asioita.

-Tessa

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa