Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Haluan näin tapahtuman tuottajan ominaisuudessa vielä kirjoitella tänne tunnelmia juuri ennen tapahtumaa – Nuori Kulttuuri Soundsia.

Tyyntä myrskyn edellä. Tämä ajatus on nyt pyörinyt mielessäni loppuviikon. Olen ihmeen rauhallinen ja optimistinen tapahtuman suhteen. Johtuuko se siitä, että tiedän että työkaverini ovat hoitaneet kaiken kuntoon, vai siitä, että kaikki on jo tehty (ehkä) vai ihan vain siitä, että kevät tulee ja aurinko paistaa? Ei, luulen, että se johtuu siitä, että olen ollut viimeisen viikon kotona hoitamassa kipeää lastani. Yleensä ennen tapahtumaa höösään hulluna ja touhuan päättömästi kaikkea asiaan kuulumatonta, mutta nyt sille ei ole jäänyt aikaa, vaan on täytynyt keskittyä ns. olennaiseen; vaipanvaihtoon. Suosittelen tätä työmenetelmää muillekin. En nyt ehkä sitä vaipanvaihtoa, mutta sitä, että ei anna sille päättömälle sinkoilulle tilaa.

Delekointi, siinä toinen ratkaiseva tekiä. Tykkään nimittäin tehdä asiat itse. Näen usein asiat omalla, tietyllä tavalla ja on vaan helpompi tehdä ne itse. Mutta nyt jaoin tehtäviä pakon edessä muille ja sain paljon parempia lopputuloksia asioille, kuin mitä olisin itse tehnyt. Tästä itse-tekemisestä tosin pitäisi pyrkiä pois varsinkin näin nuorisotyössä. Olisi siis jo aika pyrkiä nuoriso-ohjaajan tärkeimpään tehtävään, eli siihen, että tekisi itsestään tarpeettoman!

Palataanpa vielä tuohon Soundsiin. Taustatyö on nyt tehty. Tiedotteet lähetetty, yhteistyötä tehty, sometettu, mainostettu, turvallisuusasiat huomioitu, bäkkärikamat ostettu, juttu ilmestynyt lehdessä (Viikkouutiset 28.2.2018), tavarat pakattu. Huomenna toivotellaan tervetulleiksi, ohjeistetaan, kannustetaan, taputetaan, jaetaan bäkkäripassia, otetaan kuvia, sometetaan, hymyillään, juodaan paljon kahvia, siivotaan ja höösätään. Ja sitten tämä kaikki onkin jo ohi!

Tai menee minun seuraava viikko vielä näissä kuvioissa, palautteiden ja muiden kimpussa..

tapahtuma 

- Salla

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa