Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Perinteinen Tyttöjen päivän tapahtuma järjestetään tänä vuonna perjantaina 12.10.2018 Hyvinkään kaupungintalolla. Tapahtumia on järjestetty jo vuodesta 2013, joten tämä on jo kuudes Tyttöjen päivä!

Tapahtuma on saanut ideansa Planin kansainvälisestä Tyttöjen päivästä ja Hyvinkään oma tapahtuma pyritäänkin järjestämään aina mahdollisimman lähellä tuota oikeaa päivää. Ajankohta on sopivasti myös osunut syysloman aloitusviikonloppuun.

Tp1

Tyttöjen päivä on pysynyt suunnilleen samanlaisena vuodesta toiseen, mutta sana on levinnyt joka vuosi tyttöjen keskuuteen tehokkaammin, sillä kävijämäärä on ollut joka vuosi edellistä korkeampi. Viime vuonna kävijöitä oli jo noin 300.

 

Hyvinkään kaupungintalolle järjestetty tapahtuma on aina pitänyt sisällään erilaisia ja toiminnallisia pisteitä, joissa tytöt ovat saaneet kiertää vapaasti. Suosituimpia pisteitä ovat ehdottomasti olleet kaikki askarteluun ja kauneudenhoitoon liittyvät aiheet. Tänäkin vuonna on luvassa kädentaitoja – unisiepparin askartelua ja ystäväkoruja. Perinteinen kynsienlakkauspiste löytyy myös, kuten myös aikuisparkki ja hemmottelupiste. Aseman koulun kolmosluokka tulee pitämään kahviota ja pitää huolen herkuttelupuolesta.

tp2

Tapahtuman taustalla on monta nuorisotyötä tekevää toimijaa Hyvinkäältä: Nuorisopalvelut, liikuntapalvelut, Hyria säätiö, Elämäni Sankari ry, Hyvinkään seurakunnan nuorisotyö, Laurea, Nuorisoasema, Tanssikeskus Element, Dance Art ja Hakasirkus. Tänä vuonna mukaan tulee myös hyvinkääläisiä urheiluseuroja esittelemään toimintaansa. Tyttöjen päivästä voi siis löytyä vaikka uusi harrastus.

tp3

Tervetuloa mukaan!

- Salla

 

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa