Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Olen ensimmäistä kertaa järjestämässä Nuori Kulttuuri tapahtumaa ja taustatyön määrä yllättää minut joka päivä. Vaikka olen tehnyt ennen tapahtumia, on tämä Soundsin järjestäminen erilaista. Tässä on monta eri tasoa, joista pitäisi kaikista pystyä huolehtimaan samaan aikaa.

taustatyota 

Nuori Kulttuuri tapahtumat koostuvat aluetapahtumien ketjusta ja päättyvät suureen valtakunnalliseen tapahtumaan -tänä vuonna Mikkelissä. Hyvinkäällä siis järjestetään Kuumakuntien aluetapahtuma, johon osallistuu nuoria musiikin harrastajia Tuusulasta, Järvenpäästä, Keravalta, Pornaisista, Nurmijärveltä, Vihdistä, Mäntsälästä ja Hyvinkäältä. Tarkoitan tasoilla tapahtuman sisällä sitä, että olen samaan aikaan yhteydessä Kuumakuntien nuoriso-ohjaajiin, jotta tieto tapahtumasta leviää mahdollisimmat laajasti nuorten keskuuteen. Samalla tiedoitan Hyvinkäällä nuorten parissa toimivia yhteisöjä; kouluja, musaopeja, musiikkiopistoa, muita harrastuspaikkoja, nuorisotyön tahoja, yms. jotta paikalliset nuoret syttyisivät tapahtumasta. Sitten on vielä some, jossa pyrin näkymään ja huutelemaan tapahtumasta. Nuorten Hyvinkää (@nuortenhyvinkaa) sivuilla Instagramissa ja Facebookissa voit törmätä kuviin ja tietoihin tapahtuman vaiheista.

Sitten on itse tapahtuman rakentaminen. Siihen minulla on onneksi rautainen tiimi osaavia nuoriso-ohjaajia, jotka ovat ennenkin tehneet suuria tapahtumia. Yksi on ollut itse osallistujana Nuori Kultturi tapahtumassa, joten saan häneltä hyviä ns. sisäpiirin vinkkejä. Aikataulutamme tapahtumaa, huolehdimme turvallisuudesta, ruokahuollosta ja ylipäätään mukavuudesta osallistua tapahtumaan. Etsintäkuulutamme tapahtumaan ammattiraatilaisia, jotka tulevat antamaan nuorille palautetta esityksistä. Ja tietysti huolehdimme heidän viihtyvyysasioista päivän aikana. Yksi raadin jäsen tulee muuten olemaan Pariisin kevään basisti Jussi Hietala

Hommaa riittää, mutta on tämä niin mukavaa! Teen tätä suurella innolla

– Salla

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa