Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Salla täällä hei.

Kävin uuden vuoden alussa piipahtamassa nuorten leirillä Rytkön leirikeskuksessa Kytäjällä. Nuorilla oli meneillään yönuorkka, eli yön yli kestävä leiri. Minä kävin siellä kokkailemassa makaronilaatikkoa – pravuuriani

Yönuorkan ohjelmaan kuului myös Metsämieli -harjoitteita koulutetun ohjaajan opastuksella. Tässä muutama hämyinen kuva hetkestä, kun nuoret tekivät harjoitteita pihapiirissä.

R1 

Nuoret tekemässä Metsämieli -harjoitteitetta

R2 

Rytkön leirikeskus Kytäjällä

Ruokaa tehdessäni tuli jotenkin todella nostalginen olo – tai vanha… Nuorilla oli ihan kauheasti energiaa. He soittivat musiikkia kovalla, hyppivät sängyistä, huutelivat toisilleen ja pojat suihkuttivat aeroslodeodoranttia ympäriinsä. Yhdeltä puuttui pyyhe ja toiselta tyyliin hammasharja. Ajattelin, että vaikka nuoret vaihtuvat ja kasvavat, niin kyllä nuoruus on silti aina samanlaista. Olen ollut ainakin 20 eri nuorten leirillä ja joka ikinen kerta nämä samat asiat toistuvat. Oikeastaan aika herttaista!

Onko muilla samoja kokemuksia?

R3 

Metsämieli harjoitetta tekeviä nuoria metsän siimeksessä

R4 

Oli ihana hämyinen hetki!

Rytkön leirikeskus sijaitsee Kytäjärven rannalla noin 15 kilometriä Hyvinkään keskustasta. Päärakennuksen on tuvassa noin 20 majoituspaikkaa, joissa on patjat. Lisäksi päärakennuksessa on keittiö ja yksi huone. Saunarakennuksessa on sauna, suihkutilat, pukuhuone ja takkahuone. Alueella on lisäksi erillinen wc-rakennus. Päärakennuksen keittiössä voi laittaa ruokaa n. 10-12 henkilölle. Suurempia ryhmiä varten ruokailut voi tilata ulkopuolelta.

Rytkön leirikeskus, Kenkiäntie 75, 05720 Hyvinkää

Jos haluat varata Rytköä, ota yhteys Hyvinkään tilapalveluun.

-Salla

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa