Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Nupan porukka viettää muutaman kerran vuodessa yhteisiä suunnittelupäiviä. Tiistaina oli taas semmoinen päivä ja minä, Salla, kirjoittelen tännekin mitä me siellä tehtiin.

01

Kokoonnuimme tänä vuonna uuden Hotel Sveitsin aamupalalle. Oli muuten aika mahtavaa aloittaa aamu yhteisellä aamupalalla! Sen jälkeen aloitimme mahat täynnä vastuualueiden esittelyillä. Vaikka tiedämmekin mitä kaikki ohjaajat tekevät – tai ainakin suurin piirtein, sillä usein arjessa ehdimme vain pikaisesti moikkaamaan toisiamme – niin oli todella mielenkiintoista kuulla syvemmin, mitä kukin tekee. Ohjaajat olivat valmistelleet esityksiä ja niistä paljastui hyviä pointteja, mitä kaikki eivät varmaan edes tienneet toistensa töistä.

02

Saimme kuulla seuraavista aiheista: Somedia -hakeen osallistavista toiminnoista, Note -hankeen monimuotoisista suunnitelmista, nuortentila Spotin hienoista saavutuksista, erityisnuorisotyön uusista suunnitelmista, koulunuorisotyön tutuista kuvioista, kehitysvammaisten nuorten tärkeistä illoista, Älä ragee -hankkeen vihapuheen vastaisesta kampanjasta ja  Pelitalon ja Sateenkaarevien hienosta tarinasta. Mistä aiheesta sinä haluaisit kuulla enemmän?

03

Tiukan suunnittelun välissä saimme myös hetkiä yhteistä aikaa lounaalla ja saimme esittelykierroksen uudessa Hotel Sveitsissä. Eli sekoilimme hotellihuoneissa ja hotellin kontosalilla…  Ja niinkuin alla olevasta kuvasta näkyy, niin alamme olemaan loman tarpeessa ja rauhoitumme pian joulun viettoon. Osa lomalla ja osa töissä

04 

-Salla, Nupa

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa