Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

NKS

Hei, olethan jo kuullut Nuori Kulttuuri tapahtumasta tai oletko jo jopa ilmoittautunut esiintymään tapahtumassa? Jos olet 10-20 -vuotias ja sinulla on musiikkiryhmä ja asut Hyvinkäällä, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Pornaisissa, Mätsälässä, Vihdissä tai Nurmijärvellä, niin ei muuta kuin naputtelemaan ilmoittautumislomaketta!

http://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/tapahtumat/sounds/

Tapasimme Kuumakuntien nuorisotyöntekijöiden kanssa viime viikolla ja suunnittelimme yhteistä tapahtumaa. On kiva päästä tutustumaan naapurikuntien nuorisotyöntekijöihin tämmöisen yhteinen projektin tiimoilta.

Tapahtuman suunnittelu ja tiedotus on kovassa vauhdissa. Julisteita on ruvennut ilmestymään katukuvaan, kouluihin ja somessa putkahtelee usein esiin mainoksia Soundsista. Nyt vaan toivotaan, että mainokset tavoittavat nuorten musiikkiryhmät ja nuoret löytävät tiensä esiintymään meille, teille ja ammattiraadille lauantaina 3.3.2018 Hyvinkään kaupungintalolle.

Oletko sinä jo ilmoittautunut mukaan? Tai laittanut tapahtumaa kalenteriisi?

Avainsanat: kuntayhteistyö, kuumakunnat, nuori kulttuuri, nuorisopalvelut

- Salla

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa