Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

sounds2018 logo musta

Keväällä on taas aika jokavuotiselle Nuori Kulttuuri tapahtumalle ja tällä kertaa vuorossa on musiikki. Hyvinkään Nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä Kuumakuntien ja muiden nuorisotyötä tekevien toimijoiden kesken Sounds Good -tapahtuman Hyvinkään kaupungintalolla lauantaina 3.3.2018.

Tapahtuman päätarkoituksena on antaa nuorille muusikoille mahdollisuus päästä esittämään musiikkiaan yleisölle ja ammattilaisraadille. Raati antaa esiintyjille palautetta, josta on varmasti paljon hyötyä jatkossa. Esiintymismahdollisuuden lisäksi haluamme tarjota muutakin  aiheeseen liittyvää tapahtuman aikana, joten luvassa on musiikkiteemaisia työpajoja, tietoiskuja ja muuta mukavaa – suunnittelu on vasta alussa, joten kaikkea ei uskalla vielä paljastaa. Työpajat yms. ovat tietenkin tarjolla myös yleisölle! Ehdota rohkeasti mitä haluaisit tapahtumassa tehdä, niin koetamme toteuttaa toiveesi

Nuori Kulttuuri -tapahtumaketju haluaa nyt musiikin vuorolla nostaa esiin nuorten oman äänen, niin kuin Souds2018 -logokin jo kertoo. Esitettävän musiikin ei kuitenkaan tarvitse olla itse tehtyä, sillä jokainen esitys on aina oma tulkinta. Mutta olisi todella hienoa kuulla nuorten itse tekemää musiikkia tapahtumassa!

Lisätietoa yleisesti Nuori Kulttuuri Sounds 2018 tapahtumasta täältä: Nuori Kulttuuri

Ja tarkempia tietoja Hyvinkään Sounds Good -tapahtumasta, ilmoittautumisohjeista ja kaikesta muusta aiheeseen liittyvästä löydät Nuorisopalveluiden nettisivuilta: Nuorisopalvelut

Osallistu rohkeasti mukaan! Ja tervetuloa katsomaan – ja kuulemaan!!

sounds2018 15

-Salla, Nupa

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa