Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Moikka!

 

Mun nimi on Terhi. Opiskelen nuoriso-ja yhteisöohjaajaksi. Tulin tänne nuorisotalo Siltaan viime viikolla työharjoitteluun. Aloittelin tässä pikku homman, niin kuin kuvista näkyy!
Järjestelen tässä paikkoja uuteen järjestykseen, kun ajattelin ohjata täällä kädentaitopajoja.terhi1

Mä en tiedä näyttääkö tämä nyt ihan siltä, että siivoan ja laitan paikkoja, mutta joo-o kyllä, siivoan! No, lopputuloshan se on pääasia, toivotaan, että se kelpaa.

terhi2
On tullut tehtyä näitä järjestelyjä eilisestä asti. Toivottavasti ehdin tekemään kaikki loppuun. Onneksi on aikaa vielä aika mukavasti. Toivottavasti pajalle tulee paljon porukkaa. Nuoret ovat näissä kädentaitoasioissa niin hyviä. Olen tehnyt käsitöitä jo nuoresta asti ja kiinnostus käsityöpajaa kohtaan ajoi minut tähän tilanteeseen. Kovat on hommat!

Käsityök 03WEB
Eli siis järjestelen tällaista kädentaitopajaa minne saa tulla tekemään mitä vain haluaa tarjolla olevasta materiaalista ja jokaisella kerralla on myös oma teemansa, johon olen hankkinut tarvikkeet. Kerroilla tehdään unisieppareita, kangaskassin painantaa sabluunojen avulla, pääsiäisaiheista korttiaskartelua ja kivien maalausta.

 

Toiminta on sohvaryhmän kanssa samoissa tiloissa nuorisotalo Sillassa (2krs.) keskiviikkoisin klo 15-18 välisenä aikana huhtikuun ajan. Toiminta on avointa kaikille nuorille. Siellä on myös pientä välipalaa tarjolla. Mukaan voi tulla, vaikka vähän myöhässäkin. Keskeneräisiä töitä voi jatkaa seuraavalla kerralla. Työt saa ottaa mukaansa ja toiminta on ilmaista.

Toivottavasti nähdään siellä!

 

- Terhi, Ohjaajaharjoittelija

 

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa