Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Jo maaliskuusta 2017 alkaen, ollaan porukalla väännetty elokuvia Red Carpettiin. Nyt se on sitten ohi, esityspäivä oli eilen. Aivan kaikki elokuvat eivät valitettavasti ehtineet valmiiksi, kolmen elokuvan kohdalla totesimme tarvitsevamme lisää aikaa.

...Mutta ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin - lyhytelokuvia valmistui kaiken kaikkiaan 7kpl. Näiden lisäksi toteutui myös Roosa Haukisaaren työstämä Making of lyhytelokuvasta ”PMD”, eli Päämäärä-dude. Kesän aikana elokuva sai kuitenkin virallisemman, uuden nimen: Yhteys.

*Yhteys –elokuvan lisäksi Red Carpetin valkokankaalla nähtiin siis *Paha kuosi, Vapaapäivä, *Apartment 27, Brgr, *Panttivanki & FIDSGETS SPINNERS' CLUB.

Näitä valmiiksi tulleita elokuvia oli tekemässä yhteensä 43 nuorta. Lähes jokaisessa elokuvassa on yksi tai useampi henkilö, joka löytyy myös jostain toisesta elokuvasta. Tässä mentiin vähän kaikki kaikkien tukena, ja kanssa. :)

Kiitoslistalta löytyy myös useita organisaatioita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Hyvinkää on todella antanut tukensa projekteillemme!

*Tähdellä merkityty elokuvat sisältävät materiaalia joka ei sovellu lapsille eikä herkimmille katsojille* Elokuvat ovat kokonaisuudessaan nuorten itsensä käsikirjoittamia ja toteuttamia.

- Taivi

KYNA kayta tata

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa