Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Mahdollisesti mekin saatamme tarjota sinulle mahdollisia ovia ja yhteyksiä tulevaisuudessa.

Hygezine.fi on toiminut jo 6 vuoden ajan hyvinkääläisten nuorten nettilehtenä ja radiona.Hygezineä on alusta lähtien toiminut nuorten äänenä ilmaista itseään erimuodoissa. Olemme Hygezinessä halunneet jatkuvasti tuoda uusia mahdollisia tapoja tuoda kaikkien tietoon nuoria huolestuttavia ja kiinnostavia asioita, tehdä tabuista normeja sekä myös viihdyttää lukijoita. Vaikka Hygezine onkin hyvinkääläisten nuorten nettilehti ja radio, on Hygezinen sisältö kohdennettu aivan kaikille! 

Tällä hetkellä Hygezineen on tulossa positiivisia muutoksia. Ajomme laajentaa toimintaamme verkkolehtenäHygezine tulee näkymään sosiaalisessa mediassa yhä enemmän ja aktiivisemmin. Pyrimme toimimaan aktiivisemmin InstagramissaFacebookissa ja YouTubessaLaajennamme myös toimintaamme TikTokiinstreamaukseen ja pelimaailmaan sekä podcastin puoleen. 

Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, tarvitsemme lisää tekijöitä ja ideoita puoleemme. Tarvitsemme innokkaita kuvaajia, esiintyjiä, kirjoittajia, pelaajia, editoijia, piirtäjiä ja hyvän meiningin tuojia. Jos tunnistat itsesi näistä, sinun kannattaisi ehdottomasti kääntyä Hygezinen puoleen ja ei hätään sinulla ei tarvitse olla entuudestaan osaamista, taitoa tai resursseja näistä asioista. Pelkkä kiinnostus riittää, me autamme toteutuksessa. 

Jos sinua kiinnostaa liittyä joukkoomme, ole meihin yhteydessä sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai Instagramissa (IG:Hygezine.fi). Voit myös tulla tutustumaan toimintaamme maanantaisin klo 18-20.30 Nuorisotalo Sillan yläkertaan (Sillasta löytyy opasteet oikeaan paikkaan). Jos sinua jännittää tulla yksin, voit ottaa kaverin mukaan tai olla meihin etukäteen yhteyksissä.

Amppari pelkka WEB

Lue myös

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa