Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Pääsiäisen kunniaksi halusimme Hygezinessä jakaa pieniä vinkkejä pääsiäismunien koristeluun. Pääsiäismunat ovat halpa ja kätevä pääsiäiskoriste piristämään pääsiäisaikaa. Ohjetta kokeili muutama toimittajamme ja totesimme tämän taktiikan olevan kaikkein helpoin pääsiäismunien koristeluun.

Tarvikkeet: 

Kananmunia 

Permanenttitussi 

Lyijykynä 

Maalia (tai korostuskyniä) 

Neula 

Kulho 

  1. Ensimmäiseksi tee kananmunan pohjalle ja päälle pieni reikä neulalla. 
  2. Puhalla toisesta reiästä kananmunan sisältö kuppiin. Sisällön pitäisi tulla pohjasta olevasta reiästä ulos. Tämä ei onnistu, jos reikä on liian pieni. Voit tarvittaessa suurentaa reikää neulalla. (Kananmunan sisältö kannattaa säilyttää ruuanlaittoa varten. Kananmuna sisältö voi hyvin odottaa jääkaapissa yön yli, vaikka aamupalaa varten.)  
  3. Kun kananmuna on sisältä tyhjä, sommittele lyijykynällä haluamasi kuvio kananmunaan. (Itse valitsimme tähän pääsiäspupun.)
  4. Piirrä sommitelman päälle permanenttitussilla.
  5. Maalaa sommitelman ympärille eri väreillä tai voit hyvin myös korostuskynillä tehdä värikkäitä kuvioita.
  6. Voit soveltaa tätä ohjetta tarvittaessa. Käytä vapaasti luovuutta ja tee useita pääsiäismunia.

Lähettäkää meille sosiaalisessa mediassa kuvia tekemistänne pääsiäismunista. Meidät löydät instagramissa @hygezine.fija facebookissa hygezine.fi. Mukavaa ja kaunista pääsiäistä teille kaikille ja pysykää terveinä!

Amppari pelkka WEB

Lue myös

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa