Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Krista Ahponen, 21, on suomalainen Michael Jackson tanssija. Krista tanssii, kuin itse popin kuningas Michael ja on ansainnut sillä yli 12 000 seuraajaa Instagramissa. Tässä Kristan vastaus tekemäni haastattelun pohjalta:

Kiinnostuin ensimmäistä kertaa Michael Jacksonin elämästä ja hänen urastaan kunnolla hänen kuolinpäivien aikoina 2009 vaikka fani olinkin jo 2007. Isäni näytti Youtubesta hänen musiikkivideoita ja kiinnostuin samalla sekunnilla että wow, tää jätkä osaa kyl tanssia ja laulaa.

Aloitin tanssimaan Michaelin tanssityyliä 2009, olin silloin 13-vuotias nuori likka. Halusin antaa jonkinlaisen kokeilun hänen tanssilleen koska olenhan muutenkin ollut tanssija jo kolme vuotiaasta asti.

Imitoiminen sai minut televisioon Talent Suomi ohjelmaan kahteen jaksoon 2017 että Sami Hedbergin omalle Hartwall Areena keikalle 6,500 ihmisen eteen. Olen myös tavannut Michael Jacksonin This Is It tanssijan livenä ja internetin kautta tullut huomatuksi ihmisten kanssa jotka ovat Michaelin kanssa työskennelleet sekä Michaelin tyttären Paris Jacksonin kanssa vaihtanut pari sanaa.

Tapaan yleensä kaikissa Michael Jackson tapahtumissa fanejani ja ihmisiä jotka rakastavat sitä mitä teen. Mikään ei anna parempaa tunnetta kuin tavata joku joka rakastaa sitä mitä teet ja antaa kaiken kannustuksensa siihen. Rakastan fanejani.

Yksityisyyteni ei ole iso ongelma minulle, jaan 12 tuhannen Instagram seuraajani kanssa päivittäisiä mietteitäni että mielipiteitä erilaisista asioista. Kaikkea en kerro, jonkun sortin yksityisyys pitää antaa olla yllä mutta yritän kumminkin olla yhteydessä fanieni että seuraajieni kanssa. Voin sanoa että loppupeleissä teen tätä Michaelin takia. Moni stara on unohdettu unholaan kun uudet starat ottavat nykyään lavan haltuunsa, legendat pitää muistaa. Michael on yksi niistä. It's all for love.

-Henriikka-

Amppari pelkka WEB

Lue myös

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa